Aflivning af 4 store myter om at lave dit eget hundefoder

 

At lave sit eget hundefoder er noget enhver hundeejer bør vide, hvordan man gør. Det er blevet klinisk bevist, at blot ved ikke at fodre din hund kommercielt foder, kan du forlænge levetiden for din hundeven med 8 år i gennemsnit – dette inkluderer store hunde. Årsagen er, at det foder du fodrer din hund, ja endda “øverste hylde” hundemad, indeholder konserveringsmidler, giftstoffer, der er blevet forbudt i menneskeføde for at forårsage kræft og i de fleste tilfælde andre katte og hunde.

Giver den sidste sætning dig en lille pause? Bliv ikke chokeret, mange byer har stille og roligt “aftaler” med dyrefoderfirmaer om at behandle de døde dyr fra både krisecentre såvel som zoologiske haver. Alene byen Los Angeles sender to tons aflivede hunde og katte til lokale dyrefoderforarbejdningsfaciliteter. Disse dyr blev slået ned ved hjælp af phenobarbital, at phenobarbital fra disse dyr også er til stede i den mad, din hund spiser, og er blevet forbundet med nyresvigt.

Alene disse er overbevisende grunde til at overveje at lave dit eget kæledyrsfoder, men mange mennesker er modstandsdygtige over for ideen. Der er fire store myter, der afholder folk fra at lave deres eget hundefoder, og nu skal du lære sandheden at kende.

Myte #1 At lave dit eget hundefoder er ikke komplet ernæring for din hund.

Dette er de fleste menneskers største bekymring, og det er så nemt at give din hund komplet ernæring. Dyrefoderfirmaer har alle sneet så meget med deres reklamer, at dette eller hint foder er det eneste 100% ernæringsmæssigt komplette hundefoder. Når du i virkeligheden kan lave ernæringsmæssigt overlegne fødevarer selv. Der er hundreder og atter hundrede af opskrifter, og du kan tilføje et skvæt hørolie, dråber til hunde kosttilskud eller andre nødvendige næringsstoffer for at gøre hvert måltid virkelig komplet, og der er ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller giftstoffer, der kan skade din hund – bare god mad, fordi du lavet det selv.

Myte #2 At lave dit eget hundefoder er ildelugtende og vil stinke dit køkken.

Dette var min egen personlige grund til ikke at lave mit eget hundefoder. Jeg er vegetar, og jeg ved, at en vegetarisk kost ikke er optimal ernæring for mine hunde, men jeg troede, at duften af kød ville kneble mig. I starten tror du måske, at dit køkken vil lugte som en kæmpe dåse hundefoder, men det er slet ikke tilfældet. Jeg besluttede, at mine hundes helbred betød mere end min næse, og jeg var overrasket over at opdage, at det at lave dit eget hundefoder ikke stinker det mindste. Du kan bruge råt eller kogt kød i de fleste hundefoderopskrifter (dit valg), og der er lidt eller ingen lugt, og de dufte, du af og til får, når du sammensætter dine egne hundefoderopskrifter, er bare lækre. En sommerdag, da jeg lavede et Veggie Loaf til mine hunde, dukkede min nabo op på min veranda og spurgte, hvad den lækre lugt var, og hans ansigtsudtryk var uvurderligt, da jeg fortalte ham, at jeg lavede hundemad!

Myte #3 Det er dyrt at lave dit eget hundefoder.

Dette er en kæmpe myte, der afholder folk fra at lave deres eget hundefoder. Faktisk sparer du masser af penge ved at lave dit eget hundefoder. Da du bruger næsten alle friske ingredienser, og friske råvarer er langt billigere end noget, der er blevet forarbejdet, sparer du penge lige dér, og jeg finder ud af, at med de fleste opskrifter kan jeg lave en uges mad til mine to hunde til nogenlunde hvad en dag. fodring ville koste med kommercielt hundefoder. Derudover har jeg fuld tilfredshed med at vide præcis, hvad mine hunde spiser.

Myte #4 At lave dit eget hundefoder tager for meget tid.

De første par gange, du laver dit hundefoder, kan det tage lidt længere tid, fordi du lærer en ny teknik. Jeg kan dog lave en uges hundefoder til mine pocher på omkring en time fra start til slut. Jeg putter individuelle portioner i fryseposer og putter disse individuelle portioner i en stor frysepose mærket “Dog Food”. Denne del er vigtig, for før jeg gjorde det på denne måde – trak min familie fejlagtigt mad frem, der var beregnet til hundene, og troede, at det var noget lækkert at tø op for sig selv til et quickie-måltid.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *